Despre mine

fotograf-profesionist-nunta-botez-majorat

Bogdan Velea – fotograf profesionist

Am ales sa fac fotografii, deoarece imi place sa surprind emotia fiecarui moment si sa o transform intr-o amintire placuta si durabila.

Obiectivul principal este sa descopar frumusetea si sa prezint povestea fiecaruia in modul cel mai profund. Imi plac fotografiile luminoase, clare, colorate.

Fotografiile si albumele realizate sunt singurele marturii care vor ramane peste ani. Le veti rasfoi cu mare placere pentru ca fiecare pastreaza emotiile traite, veti rade de ipostazele comice si va veti aminti cu drag de cei care v-au fost alaturi.

Urmaresc sa creez o poveste prin fotografiile pe care le fac. Este uimitor cum se poate surprinde o emotie, o traire, priviri pline de dragoste, zambete timide, jucause, printr-o simpla apasare a unui buton. Este de ajuns sa priviti o fotografie si trecutul se poate transforma-n prezent. Cuvintele sunt mult prea simple pentru a putea descrie o amintire asa cum o face fotografia.

Fotografia inseamna pasiune si o practic in mod frecvent prin:

Fotografii nunta
Fotografii botez
Fotografii evenimente
Fotografii prezentare produse/locaţii
Fotoreportaje
Sedinte foto, etc.

Pentru toate aceste clipe nostalgice, de peste ani, va ofer serviciile mele de fotograf profesionist.

In cazul in care cele prezentate mai sus v-au starnit curiozitatea si credeti ca pot constitui un punct de plecare intr-o eventuala colaborare, va astept la o discutie mai detaliata.

Nu ezitati! Stiu ca meritati ce e mai bun pentru evenimentul dvs!