Despre mine

fotograf-profesionist-nunta-botez-majorat

Salut! Numele meu este Bogdan Velea si iti multumesc pentru ca ai intrat pe acest site!

M-am nascut in Bucuresti si am 36 de ani. Am terminat o facultate de informatica si un master in acelasi domeniu, perioada in care nu m-am gandit ca pasiunea mea pentru fotografie s-ar putea transforma in profesie de baza. Familia a fost cea care m-a incurajat sa iau in serios aceasta pasiune.

M-am specializat in fotografia de eveniment si pot spune ca am una dintre cele mai frumoase meserii din lume. Intalnesc oameni noi tot timpul, sunt alaturi de ei in cele mai importante momente din viata lor si le ofer cele mai frumoase amintiri cu care vor ramane toata viata.

Imi place sa colaborez cu oameni care inteleg si apreciaza munca mea, care sunt veseli, care au simtul umorului, care sunt atenti la detalii si care organizeaza evenimente de calitate.

Prefer fotografiile color, dar nu ma feresc de cele alb-negru atunci cand simt ca acestea pot transmite mai mult si incerc sa pastrez cadrele cat mai naturale fara sa intervin cu lumini sau moduri de editare care sa schimbe realitatea.

Daca stilul fotografiilor mele vi se potriveste si credeti ca as putea constitui un punct de plecare intr-o eventuala colaborare, va astept la o discutie mai detaliata.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta, cununie, botez, majorat, turta, mot, aniversare, petrecere pentru copii sau orice alt eveniment? Nu ezita sa ma contactezi!